Olja za brado

Plje za brado

Olje za brado je kozmetični izdelek, ki se uporablja za vlaženje kože pod brado, da bi obdržali “mehko, sijočo in gladko” brado. Olje za brado posnemajo posnema naravna olja, proizvedena s kožo, kot so naprimer sebum, in je sestavljeno pretežno iz nosilnih olj in eteričnih olj.

Priporočamo nakup

Sestavine olja za brado

Olja za brado so izdelki, ki so mešanica ene ali več sestavin, kot so jojobino olje, arganovo olje, kokosovo olje, olje iz grozdnih pečk, konopljino olja, ki se uporabljajo za reševanje specifičnih problemov z brado, kot so srbenje, občutljiva koža ali izsušena koža.

Olja za brado so običajno dišeča (čeprav so na voljo različnih vonjev) z uporabo različnih naravnih in umetnih, tipično moških, vonjev od sladkega do grenkega okusa in se lahko uporablja za nadomestitev kolonjske ali po britju.

Priporočamo nakup

Prednosti olja za brado

Olje za brado deluje kot vlažilec, ki gre naravnost do lasnih mešičkov in preprečuje rast krhkih dlak, še posebej v hladnih, vetrovnih okoljih. Hidracija okoli tega območja preprečuje luščenje, prhljaj in suho kožo. Nekateri tipi olj za brado lahko vsebujejo dodane vitamine ali hranilne snovi, kot so vitamin E. To vlaženje preprečuje splošno srbenje in draženje kože pod brado.

Olje za brado deluje tudi pod površino kože, ki deluje kot orodje za čiščenje, zaradi česar je brada bolj obvladljiva in gladka.

Olje za brado izboljša tudi izgled vaše brade in ji daje sijaj. Zaradi tega je brada videti bolj zdrava.