Kako izbrati pravo denarnico?

KAKO IZBRATI PRAVO DENARNICO
Denarnica je eden izmed nekaj dodatkov, ki jih boste nosili vsak dan. Resnično postane del vas. Če doma pozabim denarnico, preostanek dneva ni isti; Počutim se nepopolno. Če je vaša denarnica odslužila svoj namen in ste pripravljeni na novega prijatelja, je tu nekaj vprašanj, ki jih morate premisliti, preden sprejmete najpomembnejšo odločitev v svojem življenju… no, vsaj danes:

UPOŠTEVAJTE FUNKCIONALNOST IN STIL DENARNICE Koliko papirnatega denarja običajno nosite?
Nosim veliko gotovine: Če se vam zdi, da imate vedno pri sebi papirnati denar, boste želeli vzeti tradicionalno dvojno zložljivo denarnico ali trojno zložljivo.

Moške dvojno zložljive denarnice

Moške trojno zložljive denarnice

Predlagamo nakup na bag.si

Zelo malo, če sploh: Če boste tu in tam nosili le malo gotovine, bi bil sprednji žep s sponko za denar odlična možnost. Imate možnost, da prepognete nekaj bankovcev, shranite kartice in sprostite prostor v žepu. To je popolna zmaga.

Sprednje žepne denarnice

Ali potujete v tujino?
Potujem pogosto: Če ste redno na poti v tujino, obstajajo denarnice, ki ustrezajo evrom in funtom, kateri bankovci so večji od ameriškega dolarja.

Euro in funt denarnice

Koliko prostora potrebujete?
V svoji denarnici pravzaprav ne nosim toliko: Če nimate prav veliko kartic ali ste pripravljeni sprostiti prostor v žepih, potem razmislite o denarnici za kartice. To je minimalen pristop, ki vam olajša obremenitev in enakomerno ohranja držo.
Denarnice za kartice

Potrebujem vsak možen žep!: Če imate veliko kartic – ne glede na to, ali so bančne, kreditne, kartice zvestobe ali druge – raje razmislite o tem, da bo vsaka kartica dobila svojo režo. Če podvojite kartice, se sčasoma obrabijo.

Hipster denarnice

Ste zaskrbljeni glede vaših osebnih podatkov?
Kdo ni? Ko se tehnologija giblje s hitrim tempom, smo hitro za časom. Tehnologija blokiranja RFID prepreči bralnikom dostop do vaših osebnih podatkov med skeniranjem vašega žepa ali torbe. Zdaj je na voljo več možnosti za denarnice z vgrajeno tehnologijo RFID.

RFID blokirne denarnice

RAZMISLITE O ZASNOVI IN OBLIKOVANJU DENARNIC

Zdaj, ko ste se odločili, katero vrsto denarnice želite, si poglejmo nekaj drugih ključnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pred nakupom. Funkcija in slog sta pomembna, vendar vsi vemo, kako je kupiti nekaj, kar je lepo, le da ugotovimo, da kakovost ni bila zadovoljiva. Spodaj je nekaj vprašanj, ki jih morate zastaviti, preden se odločite za denarnico.